Net uitgekomen kuiken in de broederij

Vacature | Marketingmanager

In Ovo is een high-tech innovatieve scale-up in de pluimveesector. Ons doel: het maken van positieve impact op de wereldwijde pluimveeindustrie, door tegelijkertijd het leven van pluimveehouders en dieren te verbeteren. Met onze oplossingen maken we productieprocessen efficiënter en verbeteren we het dierenwelzijn. In Ovo heeft een multidisciplinair team met een achtergrond in biologie, biotechnologie, elektronica, software, analytische chemie, engineering en dierwetenschappen. Op dit moment werken we aan twee projecten waarmee we ons focussen op de broederij, de plek waar miljoenen kuikens geboren worden. 2020 is voor In Ovo een spannend jaar, waarin we groeien, producten zullen lanceren en de markt opgaan. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega’s.

Deel deze vacature!

Wij zoeken voor ons bedrijf een marketingmanager. Hij/zij zal de marketingstrategie van In Ovo verder opzetten en in samenwerking met partners en ons team inzetten. Dit houdt in dat je onze producten begrijpt en zorgt dat deze zo goed mogelijk in de markt worden gezet. Ethiek, technologie en de business case rondom onze projecten zijn complexe aspecten, de marketingmanager speelt een belangrijke rol in de vertaling daarvan naar onze klanten en de maatschappij. Dat is erg belangrijk, want hoe beter onze producten de broederij vinden, hoe meer we wereldwijd dierenwelzijn en duurzaamheid kunnen verhogen. Wij zoeken iemand die daarmee flinke impact maakt!

In deze functie werk je met een team van enthousiaste engineers, biologen en elektronica-experts. Omdat we als bedrijf de markt op gaan (en lekker bezig zijn), zal dit team worden uitgebreid met o.a. collega’s in marketing, sales en finance. Daarnaast werken wij met mooie partners in de industrie. Als marketingmanager ben je een spil in het web. Je analyseert de markt, snapt de producten en weet de marketing daarom heen goed te bedenken en organiseren.

Je hebt affiniteit met agri & food en snapt wat onze productieketen inhoud. Je hebt kennis van B2B-marketing en ervaring met internationale markten. Retail is voor jou bekend terrein en dierenwelzijn vind je belangrijk. Je bent in staat om zowel strategisch na te denken, als ook actief plannen uit te voeren. Je houdt van een dynamisch team, waar veel wordt gepionierd.

Tevens heb je:

 • Een HBO- of WO-opleiding in marketing
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in marketing
 • Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels

Wij bieden je een prachtige baan met een product dat impact heeft op miljarden dieren. Je werkt met hele innovatieve producten, die de markt sterk kunnen verbeteren. Ons team kijkt ernaar uit om met jou te werken aan mooie en creatieve marketing. Ons aanbod:

 • Een fulltime functie in een multidisciplinair team
 • Een jaarcontract, met de intentie om deze na afloop te verlengen
 • Een concurrerend salaris
 • Veel vrijheid, flexibiliteit en eigen verantwoordelijkheid
 • Een ontwikkelend bedrijf, waarin we stimuleren dat jij verder groeit
 • Startdatum

  1 januari 2021 of eerder indien mogelijk

 • Deadline

  Stuur je reactie zo snel mogelijk naar application@inovo.nl

 • Soort baan

  Fulltime (40 uur)

 • Voordelen

  Vakantiegeld, pensioenvergoeding, flexibiliteit, verantwoordelijkheid, een wereldwijde markt

 • Vereisten

  HBO/WO opleiding, 5 jaar relevante ervaring

Solliciteren? Stuur je cv en motivatiebrief zo snel mogelijk naar application@inovo.nl. Op zoek naar meer info? E-mail je vragen of bel met Ralph Roels op 06 1413 9696.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld en wordt onmiddellijk afgewezen.